Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 4,95 (exclusief BTW).  Voor de verzending naar een adres in het buitenland binnen Europa) wordt € 9,95 (exclusief BTW ) gerekend. Buiten Europa zijn de verzendkosten € 15,00 (exclusief BTW).

Levering van één of twee boeken verloopt via de brievenbuspost van Postnl. In het algemeen zal de aflevering bij bestelling voor 16:00 uur de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Hiervan ontvangt u een een Track en trace. Op maandag wordt niet bezorgd.

Grotere bestellingen worden bezorgd door Postnl, DHL of  DPD.  Hier geldt een levertijd van ongeveer 2 werkdagen.